Merimerkki Australiassa

Taskurapushopista näyttävät luonto- ja miljöökuvat omaan tilaan ja tunnelmaan!
Siirry Taskuravun taulupuotiin

Mikä kuva saa sinut hyvälle tuulelle? Sopisiko untasi vartioimaan leopardi tai leguaani? Toisivatko onnelliset leijonahylkeet olohuoneeseen oikeanlaista energiaa tai rouhea kallioranta kaipaamaasi rauhaa ja harmoniaa? Viilentäisikö jääteema keittiön kuumuutta tai loisiko vehreä lehvästö tai jyhkeä majakka juuri sinulle sopivan, ajattoman tunnelman? Valitse seinällesi vaikka kokonainen sarja!

Taskuravun taulupuodista:

  • museolaatuiset pigmenttivedokset FineArt Natural Line -paperille
  • ripustusvalmiina Aluviilukehyksissä tai Silisec®-akryylitauluina tai pelkkinä vedoksina
  • koot: 20×30, 40×60, 60×90 ja 80×120 cm, muut koot tai materiaalit erikoistilauksesta
  • esimerkiksi kankaalle, tapettina, akustiikkalevyinä, suurtarroina ym.
  • kotiin, mökille, työhuoneeseen, toimistoon, putiikkiin, verstaaseen ja julkisiin tiloihin
  • hinnat alkaen 75 € – myös lahjakortit

Olen muun muassa julkaissut viisi omaa valokuvakirjaa, osallistunut kymmenien tekemiseen sekä pitänyt useita näyttelyitä eri puolilla Suomea. Teoksiani on hankittu sekä yksityisiin että julkistiloihin.

Mieliaiheeni liittyvät luontoon, erityisesti meriluontoon, mutta myös ihmisen ja luonnon rajapinta, erilaiset kauniit ja rouheat miljööt sekä yksityiskohdat, kiinnostavat. Olen kuvannut luontoa ja kulttuureja kotimaassa ja eri puolilla maailmaa 1990-luvulta alkaen. Maanosista vain Etelänapamanner puuttuu. Laajasta arkistostani löytyy kuva-aiheita maailman upeimmasta Suomen saaristosta trooppisille rannoille, eksoottisiin eläimiin, viidakon valtaamiin raunioihin ja betonibrutalismiin. Taskuravun taulupuodin valikoima vaihtuu ja lisääntyy ajan myötä. Nappaa pian mieleisesi!

Siirry Taskuravun taulupuotiin