Merimerkki Australiassa

Yksilölliset luonto- ja miljöökuvat omaan tilaan ja tunnelmaan

  • museolaatuiset pigmenttivedokset FineArt-paperille
  • pohjustettuna, laminioituna, ilman kehyksiä, valmiiksi kehystettynä tai julistelistoilla
  • paperille, kankaalle, tapettina, akustiikkalevyinä, suurtarroina ym.
  • kotiin, mökille, toimistoihin, putiikkeihin, verstaisiin ja julkisiin tiloihin
  • omaksi iloksi, lahjaksi, kotia, työtilaa tai myymälää piristämään
  • hinnat alkaen 75 €

Ota yhteyttä!

Olen julkaissut viisi omaa valokuvakirjaa, osallistunut kymmenien tekemiseen sekä pitänyt useita näyttelyitä eri puolilla Suomea. Teoksiani on hankittu sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin.

Mieliaiheeni liittyvät luontoon, erityisesti meriluontoon, mutta myös erilaiset kauniit ja rouheat kulttuurimiljööt innostavat. Olen kuvannut luontoa ja kulttuureja niin kotimaassa kuin maailmallakin 1990-luvulta alkaen. Kuvia on kertynyt eri puolilta maailmaa, ja maanosista vain Etelänapamanner puuttuu. Laajasta arkistostani löytyy kuva-aiheita maailman upeimmasta Suomen saaristosta trooppisille rannoille, eksoottisiin eläimiin, viidakon valtaamiin temppeleihin ja betonibrutalismiin.

Minkälainen kuva saa sinut hyvälle tuulelle? Sopisiko untasi vartioimaan leopardi tai albatrossi? Toisivatko onnelliset leijonahylkeet olohuoneeseen oikeanlaista energiaa tai rouhea kiviranta kaipaamaasi rauhaa ja harmoniaa? Viilentäisikö jääteema keittiön kuumuutta tai loisiko vehreä lehvästö taikka mahtava vesiputous juuri sinulle sopivan tunnelman?

Ota yhteyttä! Kerro, mikä tuntuisi omalta, ja mietitään yhdessä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: