Taskurapu on erikoistunut julkaisujen, kuten taide- ja kuvakirjojen, kalenterien tai näyttelyiden, sisällön sekä visuaalisen ilmeen suunnitteluun.

Voit tilata Taskuravulta julkaisun kokonaissuunnittelun tai pelkän graafisen muotoilun ja taiton. Voin kirjoittaa tai toimittaa julkaisun tekstit sekä etsiä tai kuvata tarvittavat kuvat. Autan mielelläni myös kaivatessasi ammattimaista kuvatoimittajaa tai vain kokemusta ja lisänäkemystä kuvien karsimiseen ja valintaan.

Taskuravun Elina Nuortien ammattitaidon taustalla on mainosgraafikon, kuvankäsittelijän ja verkkomuotoilijan koulutus sekä yli neljännesvuosisadan kokemus alalta. Takurapu on muotoillut kymmeniä kirjoja tunnetuille taiteilijoille ja seulonut satoja tuhansia valokuvia eri hankkeita varten. Lisäksi Nuortie on toiminut tuomarina arvostetuissa valokuvakilpailuissa, kuten Vuoden Luontokuva- sekä Fotofinlandia-kilpailuissa.

Nuortielle on kertynyt yhteensä useita kymmeniä esiintymisiä, luentoja, näyttelyitä ja julkaisuja. Taskurapu on kustantanut myös pari kovakantista, kirjapainossa painettua kirjaa, joten Nuortiellä on kokemusta myös omakustanteista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: