Taskurapu on monipuolinen viestinnän osaaja: graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja kirjailija. Työnkuvaan kuuluvat muun muassa visuaalinen ja kirjallinen viestintä, brändinrakentaminen, konsepti- ja pakkaussuunnittelu, tietokonegrafiikka, valokuvaus ja kuvien myynti sekä korkealaatuisten taide- ja kuvakirjojen hankekoordinointi, ulkoasujen suunnittelu ja teksti- ja kuvatoimitus.

Taskuravun Elina Nuortien ammattitaidon taustalla on mainosgraafikon, kuvankäsittelijän ja verkkomuotoilijan koulutus sekä reilun 30 vuoden kokemus alalta. Taskurapu on muotoillut kymmeniä kirjoja tunnetuille taiteilijoille ja seulonut satoja tuhansia valokuvia eri hankkeita varten. Lisäksi Nuortie on toiminut tuomarina arvostetuissa valokuvakilpailuissa, kuten Vuoden Luontokuva- sekä Fotofinlandia-kilpailuissa, ja toteuttanut yhteensä useita kymmeniä esiintymisiä, luentoja, näyttelyitä ja julkaisuja.

Taskurapu on myös kustantanut viisi kovakantista kirjaa, joten Nuortiellä on kokemusta myös omakustanteista paitsi perinteisen kirjapainon myös tarvepainatuksen ja sähköisen kirjan puolelta.

Lukuisat asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä niin yhteistyön sujuvuuteen kuin toteutuneisiin projekteihin – valmiisiin tuotteisiin ja tulokseen viivan alla. Lue lisää eri projekteista Toteutettuja töitä -portfoliosta.