Halva on ollut erottamaton osa suomalaista makeishistoriaa jo vuosikymmenten ajan. Kun perheyrityksen perinteikäs nimikkotuote, aito halva, täytti 80 vuotta, päätettiin sen ”pölyiseksi” koettu pakkaus uudistaa. Päivitin tuotesarjan tälle vuosituhannelle muotoilemalla Halvan brändiin tyylikkäästi istuvat raikkaat rasiat yrityksen kreikkalaisia juuria kunnioittaen.

Sittemmin olen vahvistanut yrityksen brändiä uudistamalla myös monien tunnettujen lakritsiherkkujen, kuten Wanhan ajan lakun ja Täytelakun kuluttajapakkaukset sekä erilaiset marmeladirasiat. Myös lajitelmaan tuotujen kausituotteiden, kuten pääsiäisteemaan sopivan täytesuklaamunasarjan pussit ja jouluteemaan istuvat rasiat ovat saaneet alkunsa työhuoneellani. Maailman parhaan, pehmeän klassikkolakun sokerittoman version, Sugar free licoricen, pakkauksen suunnittelin erityisesti vientimarkkinoita silmällä pitäen.

Voi oikeastaan sanoa, että jokainen Halvan viisireikäinen lakupala on käsialaani, sillä olen suunnitellut jopa muotin mallin täytteettömän lakritsin valmistuslinjalle.